ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΣ Άρης: “Ικανοποίηση για την άρση των ban, χρέος όλων των Αρειανών να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια”

Ανακοίνωση για την άρση των ban από την ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, καλώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας να την ενισχύσει με εισιτήρια διαρκείας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για την άρση των οκτώ ban της ΦΙΜΠΑ από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κάτι που δίνει την ελευθερία στην ομάδα μπάσκετ να δημιουργήσει ένα ρόστερ το οποίο να μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ στην Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη, την οποία πιστώνεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Εύλογα, από δω και στο εξής είναι απαραίτητη η τήρηση των συμφωνηθέντων, ώστε να μην ξαναζήσει η ομάδα δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ, για μία παρουσία που ανταποκρίνεται στο όνομα και την ιστορία της ομάδας, εντός κι εκτός παρκέ.

Είναι χρέος όλων των φίλων του ΑΡΗ να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε το «Nick Galis Hall» να θυμίζει και φέτος την έδρα που αποτελεί εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

To Top