ΑΣ Άρης: “2.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και συνεχίζουμε”

Ο Ερασιτέχνης Άρης είναι η “μάνα του συλλόγου” και πλέον ο Αρειανός δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του εκεί που πρέπει, όπως αποδεικνύεται από τα 2.000 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που υπάρχουν σήμερα όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Μία μέρα πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη στον Ερασιτέχνη έφτασαν στον αριθμό 2.000!

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο «αναγνωριστικό» διάστημα, μετά το ξεκίνημα της προσπάθειας τον Νοέμβριο του 2019, και το δίμηνο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ουσιαστικά μέσα σε διάστημα πέντε «γεμάτων» μηνών ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έφτασε τα 2.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Η «σύνδεση» του συλλόγου με τον κόσμο ήταν ένα από τα πρώτα «πρέπει» της νέας διοίκησης του Α.Σ. Η αδιάκοπη  υπερπροσπάθεια του υπεύθυνου επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστου Βλάχου και η συγκινητική ανταπόκριση των φίλων του ΑΡΗ, οδήγησαν σε… συντριπτικό ρεκόρ οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Και οι ρυθμοί όχι μόνο δεν πέφτουν, λόγω του καλοκαιριού, αλλά ανεβαίνουν ραγδαία.

Επόμενος στόχος, τα 3.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Η εγγραφή στον Α.Σ. γιγαντώνει ακόμα περισσότερο το θεματοφύλακα του συλλόγου και μεγαλώνει τη δυναμική και τη «φωνή» του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους του συλλόγου που σε μία δύσκολη εποχή και συγκυρία, ανταποκρίνονται τόσο μαζικά στο κάλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να εγγράφονται στον Α.Σ. ή να ανανεώσουν τις συνδρομές τους και πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, την Τετάρτη 22/07 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Από τις 19:00, ο Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στο Παλέ, όπου, μέχρι την έναρξη της συνέλευσης, θα πραγματοποιεί εγγραφές νέων μελών και θα ανανεώνει συνδρομές”.

To Top