ΑΣ: “Τικπασάνογλου αντί Γρόλλιου, στήριξη σε Πρωτοδικείο, αναγκαία η γενική συνέλευση”!

Με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Άρης επιβεβαίωνει τα όσα αναφέραμε νωρίτερα σχετικά με τη στάση του απέναντι στις διοικητικές εξελίξεις της κίτρινης ΠΑΕ.

Η παραίτηση του Χρήστου Γρόλλιου, η τοποθέση του Κώστα Τικπασάνογλου ως εκπροσώπου του ΑΣ στην ΠΑΕ, η στήριξη της λύσης Πρωτοδικείου, αλλά και η άποψη για γενική συνέλευση είναι μέσα στις θέσεις-ανακοινώσεις του ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

“Ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστος Γρόλλιος, έθεσε το θέμα της παραίτησής του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, προκειμένου ν΄ ακολουθήσει η κατάθεση αίτησης διορισμού προσωρινού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Πρωτοδικείο, κατόπιν της εκφρασμένης ταυτόχρονης βούλησης του Δ.Σ. της ΚΜΑ και σε συνδυασμό με την άρνηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής να περιλαμβάνονται στα προτεινόμενα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Την ανάγκη διορισμού Δ.Σ. στο Πρωτοδικείο είχε εκφράσει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και μετά τη λήξη της σχετικής απόφασης από τη Γ.Σ. της ΚΜΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ανάκληση του εκπροσώπου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, χρονικά, όταν κατατεθεί η αίτηση στο Πρωτοδικείο, ώστε να μην υπάρχει διοικητικό κενό.

Κλήθηκε ο Χρήστος Γρόλλιος, λόγω της ομολογουμένως επιτυχημένης του συμμετοχής και προσφοράς, να εξακολουθήσει να είναι εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και στο υπό διορισμό Δ.Σ. από το Πρωτοδικείο, πλην όμως για προσωπικούς λόγους αρνήθηκε και προσφέρθηκε να παρέχει τη βοήθειά του σε ό,τι τυχόν παραστεί αναγκαίο.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως το μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, δικηγόρος, θα είναι ο εκπρόσωπος του Α.Σ ΑΡΗΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Με την ευκαιρία της παρούσας, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την άποψη ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα πρέπει να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ”.

To Top