Αταλάντα: Έκλεισε τον Μπογκά με 22 εκατομμύρια από την Σασουόλο

H Αταλάντα ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο με τον Ζερεμί Μπογκά να μετακομίζει από την Σασουόλο έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί η μεσοεπιθετική γραμμή να είναι εκείνη που ξεχωρίζει στην Αταλάντα, ωστόσο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι, η πρώτη μεταγραφή της τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Πρόκειται για τον Ζερεμί Μπογκά. Ο 24χρονος εξτρέμ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και τη Γαλλία αγωνίζεται από το 2018 στη Σασουόλο η οποία είχε πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μεταγραφή του τώρα έκλεισε στα 22 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχουν και αρκετά μπόνους που θα ανεβάσουν το κόστος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ με ανάποδο πόδι αφού είναι δεξιοπόδαρος.

Φέτος, σε δώδεκα συμμετοχές στην Serie A δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ, ενώ έχει δώσει τρεις ασίστ. Στην αρχή της χρονιάς ξεκίνησε ως βασικός, σε αντίθεση με όλες τις τελευταίες συμμετοχές του οι οποίες είναι ως αλλαγή.

Συνολικά στην παρουσία του στα ιταλικά γήπεδα μετρά 98 συμμετοχές με 18 γκολ και 10 ασίστ.

To Top