ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατζέντης Πάλμα: “Ο Λουίς θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης”

Ο ατζέντης του Λουίς Πάλμα, Πάουλο Ερνάντεζ αποκάλυψε έναν διάλογό του με τον Χέρμαν Μπούργος, όταν ο Αργεντινός ήταν προπονητής του Άρη και στον οποίο ο πρώην τεχνικός των κιτρινόμαυρων υποστήριξε ότι ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής μπορεί κάποια μέρα να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στην La Presna (ηλεκτρονική εφημερίδα στην Ονδούρα), ο Ερνάντεζ επεσήμανε για τον Πάλμα: “Με τον ίδιο τρόπο, που κάποιοι παίκτες ήρθαν στην Premier League, πιστεύω ότι οι καλές εμφανίσεις του Λουίς θα κάνουν την Ευρώπη να ενδιαφερθεί περισσότερο γι’ αυτόν.  

Όταν ρωτήθηκε αν ο Πάλμα μπορεί να κάνει πράξη το όνειρό του και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε: “Θα πάει μέχρι εκεί που θέλει. Θυμάμαι όταν ο Χέρμαν (Μπούργος), αποχωρώντας από τον Άρη, αποχαιρέτησε τον Λουίς, του είπε θα πας όσο μακριά θέλεις. Είναι επαγγελματίας, πιστεύει στις δυνατότητές του. Θα φτάσει μέχρι το σημείο, που επιθυμεί.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν 18 μήνες έπαιζε στη Βίντα και την περασμένη βδομάδα έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League με τη Σέλτικ”, κατέληξε ο μάνατζέρ του Πάλμα.  

To Top