Ατζέντης Τζόρνταν: «Κάποτε είχε απορρίψει 100.000.000 δολάρια»

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί από μόνος του ένα τεράστιο brand που φέρνει έσοδα ακόμη και 20 χρόνια από τη στιγμή που αποσύρθηκε. Ο εκπρόσωπός του, Ντέιβιντ Φαλκ, αποκάλυψε πως ο Air είχε απορρίψει κάποιες προτάσεις με μυθικά ποσά.

«Όταν είχαμε πάει για ένα φιλικό προετοιμασίας στην Ασία πριν λίγα χρόνια, απέρριψε πρόταση να εμφανιστεί σε έναν αγώνα γκολφ για πολλά χρήματα. Μια γυναίκα στις Φιλιππίνες είχε προσφέρει 7 εκατ. δολάρια για μια μέρα, γιατί ήθελε να παίξει σε τουρνουά γκολφ. Πριν τρία χρόνια του έφερα μια πρόταση 100 εκατ. δολαρίων. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να εμφανιστεί σε μια εκδήλωση για δύο ώρες για την ανακοίνωση του deal και να δώσει το όνομά του. Κι εκείνος απέρριψε την πρόταση», τόνισε.

Ο θρύλος του ΝΒΑ και κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης μπάσκετ στην ιστορία πέρα από τα χρήματα που κέρδισε από το μπάσκετ, αποδείχτηκε πανέξυπνος επιχειρηματίας. Η εταιρεία του, Air Jordan, υπολογίζεται ότι έχει κέρδη κοντά στα 150 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο και συνεργάζεται με ομάδες όπως η ποδοσφαιρική Παρί Σεν Ζερμέν. Η συνολική του περιουσία υπολογίζεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ πριν τον κορωνοϊό είχε ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια.

To Top