ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν και οι μνήμες των Ισπανών στον… Άρη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν για τη φάση των ομίλων του Champions League και Ισπανική ιστοσελίδα “θυμήθηκε” τους προηγούμενους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων με αναφορά στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Συγκεκριμένα, η mundo deportivo, έγραψε ότι αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες θα παίξουν σε διπλούς αγώνες αλλά η πρώτη φορά που αυτό γίνεται στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ατλέτικο και Λεβερκούζεν έχουν μονομαχήσει δύο φορές για νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League (2015,2017) ενώ η πρώτη τους συνάντηση ήταν σε παιχνίδια ομίλου για το Europa League της σεζόν 2010/11.

Εκεί φυσικά αναφέρθηκε το όνομα του Άρη, ο οποίος είχε προκριθεί ως δεύτερος πίσω από τη Μπάγερ αφήνοντας εκτός την τότε κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία στην τελευταία αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη 1-1 στη Γερμανία.

Η Ισπανική ιστοσελίδα γράφει για τα παιχνίδια εκείνα του Europa League: “Η Λεβερκούζεν του Γιουπ Χάινκες είχε τερματίσει πρώτη στον όμιλο με τον αποκλεισμό της Ατλέτικο, που υπερασπιζόταν τον τίτλο, να οριστικοποιείται την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Γερμανική ομάδα. Ωστόσο, τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έβαλε ο Άρης στην Ατλέτικο ήταν αυτά που στην πραγματικότητα βοήθησαν το έργο της Μπάγερ”.

To Top