Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο προσκήνιο ο Λαουτάρο

Η διαδικασία απόκτησης στράικερ για τη διαδοχή του Λουίς Σουάρες, που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, έχει ξεκινήσει ήδη για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και τα επικρατέστερα ονόματα στο «μπλοκάκι» του Τσόλο Σιμεόνε φέρεται πως είναι δύο: Λαουτάρο Μαρτίνες και Ντάργουιν Νούνιες.

Έχοντας χάσει τον βασικό μεταγραφικό στόχο της περασμένης σεζόν, Ντούσαν Βλάχοβιτς, οι Ροχιμπλάνκος έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ και τον Ουρουγουανό «πιστολέρο» της Μπενφίκα, αμφότεροι εκ των οποίων αναμένεται να πουληθούν το προσεχές καλοκαίρι και με αρχική τιμή στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Στην περίπτωση του Μαρτίνες, οι Μαδριλένοι στοχεύουν να μειώσουν τις απαιτήσεις των Νερατζούρι, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον βασικό τους φορ στην ανάγκη τους για έσοδα από το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο παίκτης σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του τεχνικού, ο οποίος είναι γνωστό πως τον εκτιμά ιδιαίτερα καθώς είχε επιχειρήσει και πάλι να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2017 από τη Ρασίνγκ της Αργεντινής. Μάλιστα, ο Μαρτίνες τότε, είχε φτάσει μέχρι και το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων στους Ροχιμπλάνκος, αλλά το ενδιαφέρον της Ίντερ την τελευταία στιγμή άλλαξε τη γνώμη του ατζέντη του και κατά συνέπεια και την τύχη του deal.

Για τον Νούνιες θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός κι από τα κλαμπ της Premier League, γεγονός που προς το παρόν δίνει προτεραιότητα στον Λαουτάρο.

To Top