Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο «στόχαστρο» ο Βλαχοδήμος

Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει ζητήσει την απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ από τη Μπενφίκα.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη φανέλα της Μπενφίκα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ.

Ένα από αυτά μάλιστα φέρεται να είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «σκανάρει» το τελευταίο διάστημα την αγορά για την εύρεση ενός τερματοφύλακα που θα μπορεί να ανταγωνίζεται τον Γιαν Όμπλακ για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «fichajes», ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί μεγάλος θαυμαστής του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και έχει ζητήσει από τη διοίκηση να ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες για να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Από την πλευρά της πάντως η Μπενφίκα δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Βλαχοδήμο δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά, με τους Πορτογάλους να έχουν ορίσει τιμή εκκίνησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

To Top