Ατλέτικο Μαδρίτης: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις οπαδοί που συμμετείχαν στην ένταση με τον Ερμόσο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταυτοποίησε ένα άτομο για ρίψη αντικειμένων και δύο για προσβολή που συμμετείχαν στον διαπληκτισμό με τον Ερμόσο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης εντόπισε τους ανθρώπους που προκάλεσαν το περιστατικό με τον Ερμόσο στο Metropolitano στο τέλος του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, όπου η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ηττήθηκε με 0-2. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν εντοπίσει τρία άτομα: ένα από αυτά επειδή πέταξε μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και άλλα δύο για προσβολή των παικτών.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει ανοίξει πειθαρχικό φάκελο για αυτά τα άτομα. Εάν αποδειχθούν τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούνται, ο σύλλογος μπορεί να επιβάλει κυρώσεις.

Οι κυρώσεις κυμαίνονται μεταξύ ενός οικονομικού προστίμου και μιας προσωρινής απαγόρευσης πρόσβασης στο γήπεδο έως την αποβολή της ιδιότητάς τους ως μέλους ή/και συνδρομητή του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι μετά τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για τη νέα σεζόν όπου η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-0 από την Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι η κατάσταση ξέφυγε με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ερμόσο και κάποιους οπαδούς των «κολτσονέρος».

To Top