ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα – Μπάγερν: Αυτή την πρόκριση ποιος θα την πάρει;

Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι περιμένουν στα ημιτελικά τους δύο από τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (1-2) και Μπενφίκα – Μπάγερν (0-1).

Η Ατλέτικο φιλοξενεί απόψε στη Μαδρίτη τη Μπαρτσελόνα και καλείται να ανατρέψει το 2-1 του Καμπ Νου χωρίς να έχει τη βοήθεια του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και τους ροχιμπλάνκος να φωνάζουν για τη διαιτησία…

Οι Καταλανοί έχουν επικρατήσει στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους με τους Μαδριλένους  σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει και έξι νίκες στο «Βιθέντε Καλντερόν» στις δέκα τελευταίες επισκέψεις της.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένει καλύτερα σφυρίγματα από ότι στη Βαρκελώνη με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αναφέρει πως το ματς θα έχει και πάλι… ξύλο («πολλές επαφές», είπε συγκεκριμένα), αλλά αυτός θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Η Ατλέτικο αναμένεται να παραταχτεί με τον Ομπλακ κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκοδίν, Λουίς Ερναντέζ. Δεξί μπακ θα είναι ο Χουάνφραν και αριστεΡόο Φελίπε Λουίς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κόκε, Γκάμπι, Α. Φερνάντες και Σαούλ, ενώ ερωτηματικό στην επίθεση είναι ο παρτενέρ του Γκριζμάν με την θέση του Φερνάντο Τόρες να καλύπτει πιθανότατα ο Καράσκο.

Από την άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίση και έρχεται από ήττα στην Primera Division απέναντι στη Σοσιεδάδ με τον Λουίς Ενρίκε να δίνει ανάσες σε αρκετούς βασικούς όπως οι Σουάρες (ήταν τιμωρημένος), Αλμπα, Ινιέστα και Ράκιτιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός όπως σε όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσει με τον Τερ Στέγκεν στην εστία, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο και Τζόρντι Άλμπα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ράκιτιτς, Μπουσκέτς και Ινιέστα με τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ραφίνια, Βερμάλεν, Ματιέ και Σάντρο.

Με Μήτρογλου στην αποστολή η Μπενφίκα 

Στο άλλο ματς της ημέρας, στο «Ντα Λουζ» η… ελληνική Μπενφίκα θα προσπαθεί να ανατρέψει το 1-0 που έχασε από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Σάμαρη έδειξε στο πρώτο ματς πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Βαυαρούς και τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση αν και έχει προβλήματα.

Ο Ζόνας είναι τιμωρημένος, ενώ οι Μήτρογλου και Γκαϊτάν έχουν μικροπροβλήματα, αλλά βρίσκονται στην αποστολή. Οχι όμως και οι τραυματίες Λόπεζ, Ζούλιο Σέζαρ και Νούνο Σάντος.

Η Μπενφίκα αναμένεται να παραταχθεί με τους : Εντερσον Μοράες,  Ελισέου, Ζαρντέλ, Νίλσον Λίντελοφ, Αντρέ Αλμέιντα, Πίτσι, Ρενάτο Σάντσες, Φέισα, Γκουέντες, Μήτρογλου και Χιμένεζ.

Στους Βαυαρούς απουσιάζουν οι Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Ρόμπεν και Μπενάτια, ενώ αμφίβολος είναι ο Κομάν.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν αποτελείται από τους: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Κόστα, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Πηγή: sdna.gr

To Top