Ατλέτικο: “Όχι” σε πρόταση 149.000.000 ευρώ για τον Φέλιξ

H Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει πάρα πολύ στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Ζοάο Φέλιξ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται.

Όχι μόνο με το ποσό των 135 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα αλλά και μέσα από το μεγαλοπρεπές “no” που είπε πριν από λίγο καιρό σε δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από ομάδα της Premier League για να τον δώσει, ύψους 149.000.000 λιρών.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα “Goal.com”, η συγκεκριμένη πρόταση έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Ατλέτικο λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και παγώσει τα πάντα, με τους Μαδριλένους να την απορρίπτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Όλα αυτά μάλιστα παρότι δεν έχει καταφέρει ο 20χρονος μεσοεπιθετικός να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του ταλέντου του στην πρώτη του σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας μέχρι τώρα απολογισμό 8 γκολ και 2 ασίστ σε συνολικά 29 συμμετοχές του με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο επικρατέστερες ομάδες εκ των οποίων η μία έκανε πρόταση στην Ατλέτικο για τον Φέλιξ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συμπολίτισσα Σίτι, με τους ροχιμπλάνκος να επιθυμούν ωστόσο να πορευτούν μαζί του έχοντας υπογράψει με τον παίκτη επταετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019.

To Top