ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατλαμάζογλου (νομικός Άρη): «Ελπίζουμε πλέον για Σούπερ Λιγκ μόνο μέσω Κέρκυρας»

Ο δικηγόρος του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου μίλησε για τον υποβιβασμό του Ηρακλή και τη μη άνοδο των “κιτρινόμαυρων’ στη Σούπερ Λιγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το πρώτο του σχόλιο ήταν: «Ημουν συγκρατημένα αισιόδοξος και το είχα πει με όσους είχα μιλήσει. Οσον αφορά τον Ηρακλή ήμουν σαφής γιατί αυτό είχε καταλάβει από την ακροαματική διαδικασία. Δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του Αρη και πλέον με ενδιαφέρει να δω το σκεπτικό των δικαστών. Το αποτέλεσμα είναι δεκτό και σεβαστό. Μένει να δούμε αν υπάρχουν άλλοι τρόποι να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει περίπτωση να ανέβουμε στην Α Εθνική μέσω της ΕΕΑ λόγω της μετοχικής σύνθεσης της Κέρκυρας».

Για την εκτίμησή του για την απόφαση: «Το διαιτητικό έλαβε σοβαρά υπόψιν του την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής που έλεγε σε ένα εδάφιο ότι ανεβαίνει ομάδα από την Β Εθνική μόνο αν 3 ομάδες δεν πάρουν άδεια από την Α Εθνική. Το παράδοξο για την ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι ότι πήρε την 15η θέση και παραμένει στην κατηγορία. Η απόφαση του διαιτητικού δίνει προβάδισμα στην απόφαση της εκτελεστική επιτροπής κόντρα στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο είναι ναρκοπέδιο που σκάνε οι νάρκες η μία μετά την άλλη. Το καλώς εννοούμενο συμφέρον των ομάδων προκύπτει από τη σωστή εφαρμογή των κανονισμών».

 

To Top