ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατομικές διακρίσεις, αλλά και το αρνητικό ρεκόρ στα λάθη…

Αρκετές ήταν οι ατομικές διακρίσεις των παικτών του Άρη στον αγώνα με την Καβάλα, αλλά τα 22 λάθη είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση από ομάδα της Α1 φέτος.

Ο ΕΣΑΚΕ παρέθεσε αρκετά στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν στον χθεσινό αγώνα:

*Ο Άρης «άγγιξε» την καλύτερη φετινή επίδοση αμυντικών ριμπάουντ έχοντας 35, ένα λιγότερο από εκείνα που καταγράφηκαν στην στατιστική του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με το Λαύριο.

*«Άγγιξε» όμως και εκείνο των περισσότερων λαθών κάνοντας 22, ένα λιγότερο από εκείνα που είχε ο Κολοσσός στην 4η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό.

*Σε ατομικό επίπεδο ο Ντομινίκ Ουότερς ήταν από τους κορυφαίους του Άρη και μάλιστα με τους 15 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 300 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Ο 29χρονος Αμερικανός σημείωσε ατομικό ρεκόρ στη σεζόν μοιράζοντας πέντε ασίστ –είχε από τέσσερις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Τρίκαλα BC Aries- ενώ ισοφάρισε εκείνο των ριμπάουντ έχοντας τρία, όσα και κόντρα στο Λαύριο.

*Μένοντας έστω για 12 λεπτά στο παρκέ, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε τις 289 συμμετοχές Πρωταθλήματος για να «πιάσει» στην 42η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, τον Γιάννη Λάππα.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Σπύρος Μούρτος έσπασε το «φράγμα» των 200 στην κατηγορία.

*Μαζί ξεπέρασαν τους 100 πόντους, ο Τζέρελ Μακ Νιλ και ο Οκάρο Ουάιτ έχοντας από 14 στο χθεσινό παιχνίδι. Ο 23χρονος φόργουορντ μάλιστα ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του σε ασίστ, έχοντας τρεις για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

*Την καλύτερη επίδοση του στα ριμπάουντ ισοφάρισε ο Τζέικ Κοέν έχοντας έξι, όσα και στο παιχνίδι με το Λαύριο.

To Top