ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατομικό πρόγραμμα για Σόουζα και Κάσσο

Ατομικό πρόγραμμα για Σόουζα και Κάσσο ενόψει του αγώνα με τον Αιγινιακό στην Πιερία. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αιγινιακό (25/02, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου («Γ. Παραλυκίδης»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τόσο ο Πασχάλης Κάσσος (ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο) όσο και ο Ούγκο Σόουζα (ενοχλήσεις στο δικέφαλο, «σουβενίρ» από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας), ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία και στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο») θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι στον αγώνα με την ομάδα της Πιερίας επανέρχεται ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που εξέτισε την ποινή του”.

To Top