ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατομικό πρόγραμμα και ο Τσουμάνης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (27/03, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης («Φώτης Κοσμάς»), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr “Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε ο Βασίλης Ρόβας, ενώ στη σημερινή προπόνηση παραβρέθηκε και ο τυφλός φίλαθλος της ομάδας μας, Σπύρος Χατζόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει τόσο με το προπονητικό επιτελείο όσο και με τους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Δημήτρης Σαμαράς (ενοχλήσεις στο ισχίο) συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Πασχάλης Βουτσιάς (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Ο Νίκος Τσουμάνης, για προληπτικούς λόγους, έκανε ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη).

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

To Top