Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Τζαβίδα – Ανανέωσε με Αντζουλά και Χριστόπουλο ο Αστέρας

Δικός του και ο Τζαβίδας. Ο Ατρόμητος έκανε γνωστό ότι προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού άσου μετά από συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο 17χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Στην ανακοίνωση αυτή δεν διευκρινίζεται κάτι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατρόμητος θα δώσει τα τροφεία στον Παναθηναϊκό, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Το ποσό αυτό εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται από 120.000 μέχρι 150.000 ευρώ.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Τζαβίδα για τα επόμενα τρία χρόνια από τον Παναθηναϊκό.
O 17χρονος (8/10/2003) αγωνίζεται ως επιθετικός, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του και στη θέση που αγωνίζεται, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας που ειδικεύεται στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών σε αυτές τις ηλικίες, ξεχώρισε την περίπτωση του Μάριου Τζαβίδα, προχώρησε στην απόκτησή του και θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας», αναφέρει ο Ατρόμητος στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και τα επόμενα χρόνια θα φορούν οι Γιώργος Αντζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος. Η ΠΑΕ της Αρκαδίας ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων των δυο παικτών ως το 2024.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε ο Γιώργος Αντζουλάς.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον Αστέρα τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα.

Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου».

To Top