Ατρόμητος: Ανανέωσε τον Στρούγγη έως το 2023

Την επέκταση του συμβολαίου του Στέφανου Στρούγγη μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μέχρι το 2023 στην ομάδα μας ο Στέφανος Στρούγγης!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2023 με τον 23χρονο αμυντικό της ομάδας μας Στέφανο Στρούγγη.

Μετά τις ανανεώσεις των Μανδά, Νάτσου και Κωτσόπουλου ένας ακόμα εξελίξιμος και ταλαντούχος παίκτης της ομάδας μας ανανέωσε το συμβόλαιο του που έληγε το καλοκαίρι του 2021 για δυο ακόμα χρόνια.

Ο Στέφανος έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του ότι δικαιολογημένα αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και μπορεί να αποτελέσει μια βασική μελλοντική επιλογή στη θέση του κεντρικού αμυντικού ξεχωρίζοντας για το πάθος και την μαχητικότητα του.

Ο Στρούγγης είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ενώ τη φετινή χρονιά στη Super League Interwetten έχει 5 συμμετοχές.

Ο Στέφανος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Με μεγάλη μου χαρά ανανέωσα σήμερα το συμβόλαιο μου με την ομάδα που με έχει βοηθήσει να φτάσω στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των δυνατοτήτων μου τον προπονητή μας, Νταμίρ Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον Ατρόμητο με βασικό προσωπικό μου στόχο να καθιερωθώ στην ομάδα.

Εύχομαι τη φετινή σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».

To Top