ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος: Επιστροφή Σάλομον, εκτός ο Ραμπέλο με Άρη

Την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Περιστέρι γνωστοποίησε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να έχει μαζί του τον Σάλομον που επέστρεψε, αλλά όχι τον τραυματία Ραμπέλο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο Σάββατο (17:15) τον Άρη, με τους Περιστεριώτες να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Στην συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι έκανε γνωστή την αποστολή από την οποία εκτός είναι ο τραυματία Ραμπέλο, αλλά και οι Γιακουμάκης, Στρούγγης για λόγους τακτικής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σάλομον που εξέτισε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο».

To Top