Ατρόμητος και Μάντσεστερ με κάλυψη‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com και Χρόνια Πολλά. Επιλογές με ρίσκο αλλά και παιχνίδια που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση σας για ένα καλό κουπόνι, συναντάμε στο σημερινό πρόγραμμα. 

Οι επιλογές μας για τα “Μονά” ξεκινούν με το διπλό Draw No Bet για τον Ατρόμητο στο 1.85 στην Betvictor (dnb σημαίνει σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας). Ο πρόεδρος του Ατρομήτου δήλωσε τη στήριξη στον Μπάγεβιτς και στους παίκτες, μετά από τα ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη και σήμερα ήρθε η ώρα για την Τρίτη νίκη του Ατρομήτου. Από τη Γαλλία και το παιχνίδι Μπαστιά-Μπορντό έχουμε κρατήσει δύο επιλογές, το Under 2.5 και το διπλό με draw no bet. Αναμένουμε λίγα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Μπορντό να παρατάσσεται με κλειστό σχήμα, προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν πίσω και πηγαίνοντας για τη νίκη στο γκολ. Η ομάδα έρχεται από ακόμα μία ισοπαλία την Πέμπτη στην Μαρίτιμο, και η νίκη σήμερα κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της “ξηρασίας” στα τελευταία επτά παιχνίδια με μόλις μία νίκη.

Στις πιθανές εκπλήξεις για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από την 2η κατηγορίας της Ισπανίας και ένα από την Σούπερ λιγκ. Στο παιχνίδι Αλκορκόν-Μούρθια πάμε με τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στην ισοπαλία. Προέρχονται από μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Έλτσε που τους διατήρησε στην 6η θέση και εντός των μπαράζ ανόδου. Εκτός έδρας έχει δείξει καλά στοιχεία και μπορεί να πάρει τουλάχιστον το βαθμό απέναντι στην ελλειπή σήμερα Αλκορκόν. Η δεύτερη επιλογή μας από την 2η Ισπανίας έρχεται από το Χερέθ-Λούγκο όπου κρατάμε το 2 με draw no bet. Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία έχουνε παρουσιάσει θετικά δείγματα και αν συνεχίσουν έτσι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν εύκολα τον πρωταρχικό τους στόχο που είναι η παραμονή. Η Χερέθ από την άλλη δείχνει να “χωλαίνει”, κρατώντας παθητική στάση σε αρκετά από τα παιχνίδια της. Σήμερα έχει σημαντικές απουσίες και δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό. Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Over 2.5 της ΑΕΚ με τον Πλατανιά σε απόδοση 2.65 στηνExpekt. Παίκτες και προπονητής απηύθηναν κάλεσμα στον κόσμο υποσχόμενοι ένα θετικό αποτέλεσμα για την Ένωση που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 μόλις βαθμούς. Αναμένουμε ένα ανοικτό ματς με την ΑΕΚ να κυνηγάει από το 1ο λεπτό το γκολ και τον Πλατανιά να ψάχνει μία ακόμα νίκη εκτός έδρας, όπως και σε όλα τα προηγούμενα μέχρι στιγμής παιχνίδια.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 6 αγώνες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4€) και συνολικό ποντάρισμα 84€. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το σούπερ ντέρμπι από την Αγγλία, όπου η πρωτοπόρος Τσέλσι υποδέχετει τη 2η Μάντσεστερ Γιουν. σε ένα παιχνίδια που αναμένεται να μας χαρίσει αρκετές όμορφες στιγμές. Πιστεύουμε ότι από σήμερα θα ξεκινήσει η αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ για την διεκδίκηση της 1ης θέσης και πάμε με το 2 draw no bet. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

Στουτγάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1 (2.38)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουν. 2 DNB (2.25)

Οντένσε – Άαρχους 1 (1.92)

Πονφεραντίνα – Χέρκουλες 1 (2.00)

Χιρόνα – Νουμάνθια 1 (1.87)

Τραμπζονσπόρ – Μπούρσασπορ 1 (2.02)

Επισκεφτείτε το Betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top