Ατρόμητος – Λαμία 0-0

Ο Ατρόμητος έχανε ευκαιρίες και η Λαμία κρατούσε με αποτέλεσμα το παιχνίδι στο Περιστέρι να μην ξεκολλήσει ποτέ από το τελικό 0-0. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.
Ένα παιχνίδι χωρίς γκολ αλλά με αρκετές φάσεις που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο έως το τελευταίο σφύριγμα, με δύο ομάδες μαχητικές που έψαξαν το γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους ο Ντε Βινσέντι, παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι, κυριολεκτικά στην εκπνοή του ματς, με τον Γκονζάλες.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, o Ατρόμητος βρίσκεται στην 4η θέση με 8 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό ενώ αντίθετα η Λαμία καταλαμβάνει την 11η θέση με μόλις 3 πόντους, ισόβαθμη με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ.

Την επόμενη, -6η- αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (1-2 Οκτωβρίου) ενώ αντίστοιχα η Λαμία θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (Μουνίθ 79′), Κλωναρίδης (Τζαβίδας 63′), Ρομπάιγ (Τζοβάρας 89′), Κιάρτανσον (Ροτάριου 63′).

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (Γιακουμάκης 59′), Σλίβκα (Τσούκαλος 79′, Μπάμπης 90+3′), Μανούσος (Ασκόφσκι 59′).

To Top