Ατρόμητος: Ξεκαθαρίζει του Κάναντι ενόψει Άρη

Εβδομάδα… Κάναντι, είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του Αυστριακού τεχνικού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Ατρόμητος την Κυριακή παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη Ξάνθη και ηττήθηκε 1-0 χωρίς να απειλήσει ποτέ επί της ουσίας την αντίπαλη ομάδα. Η υπόθεση του νέου προπονητή είναι πλέον στην τελική της ευθεία, με τον Νταμίρ Κάναντι να φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να τακτοποιήσει με τη Νυρεμβέργη ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του υπάρχουν, πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη θα έχει βρεθεί οριστική λύση με τους Γερμανούς και στη συνέχεια δεν αποκλείεται ο 49χρονος τεχνικός να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Όταν τελικά έρθει στη χώρα μας, οι συζητήσεις που θα έχει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα είναι σύντομες και οι υπογραφές θα μπουν άμεσα και όλα είναι ανοιχτά ακόμα και για το παιχνίδι με τον Άρη όσον αφορά στο ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

To Top