Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Απόλυτη ισορροπία και πρώτη ισοπαλία στη Super League για τις δύο ομάδες

Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι και πήραν από έναν βαθμό. Καρέλης και Ροτάριου οι σκόρερ για τις δύο ομάδες, πίεσαν περισσότεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται για πρώτη φορά ισόπαλες στη Super League και να ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με όμορφο γκολ του Καρέλη στο 33′. Ο Λάρσον έκανε βαθιά μπαλιά στον Καρέλη, αυτός απέφυγε τον Χατζησαΐα με ωραία ενέργεια και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννιώτη.

Οι Περιστεριώτες απάντησαν με τον Ροταρίου στο 50′. Ο Μουνίθ έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ρουμανό και αυτός με όμορφη ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να παραβιάζουν από μια φορά τις αντίπαλες εστίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το δεύτερο γκολ και το τρίποντο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γιαννιώτη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε

To Top