Ατυχία (τρία δοκάρια), τραγικά αμυντικά λάθη και πικρή ήττα (2-0)!

Ο Άρης έφυγε από τους Ζωσιμάδες με την πικρή γεύση της ήττας με σκορ 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των κίτρινων πλήρωσε ακριβά την ατυχία της (τρία δοκάρια, τα δυο στο πρώτο ημίχρονο), αλλά και τα τραγικά αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα να φύγει χωρίς βαθμούς από τα Γιάννινα παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

O αγώνας με τον Πανθρακικό την ερχόμενη αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης παίρνει για μια ακόμη φορά της συνάντησης “χωρίς αύριο” για τους κίτρινους!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τρία νέα πρόσωπα την ενδεκάδα  τους Ηρακλή, Οικονομόπουλο, Τριανταφυλάκος, αντί των Πουλίδο, Κοέλιο, Τάτου.

Οι κίτρινοι μπήκαν ψυχωμένα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και στο 9’ είχαν μια τεράστια διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Αγκάνθο με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαζαχαρίας σούταρε και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο24’, μετά από ένα τραγικό αμυντικό (διπλό) λάθος των παικτών του Άρη, όταν ο Ίλιτς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της άμυνας του Άρη και με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι κίτρινοι είδαν για μια ακόμη φορά την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη στο 41’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Παπαστεριανός έπιασε κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνθηκε και σε νέα σέντρα, ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, αλλά το οριζόντιο δοκάρι και ο Μπαμπανιώτης κράτησαν ανέπαφη την εστία των γηπεδούχων!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη πιο επιθετικό. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο, όμως για μια ακόμη φορά πλήρωσε την άσχημη αμυντική του λειτουργία. Στο 64’ο Ντε Βινσέντι έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά ενώ ο Οικονομόπουλος μαρκάρισε με τα… μάτια και ο Κοροβέσης εξ επαφής (έλειπε όλη η άμυνα…) έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να δώσει περισσότερη επιθετική ισχύ στην ομάδα με την είσοδο των Σουνά και Αγγελούδη (αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Ηρακλής και γύρισε στα στόπερ ο Παπαστεριανός). Ο Άρης πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η μπάλα σήμερα του γύρισε προκλητικά την τύχη. Αποκορύφωμα η φάση του 81’όταν ο Γιαννιώτας σημάδεψε από κοντά το δοκάρι με σουτ σχεδόν σε άδεια εστία!

Οι κίτρινοι δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον Σπάθα. Ελεγχόμενη για οφσάιντ η φάση του 1-0 από τον Ίλιτς, ενώ θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Γιαννιώτα.

Δύσκολα να βρεις διακριθέντα στον σημερινό Άρη. Εκτεθειμένη όλη η άμυνα του Άρη, αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας.

ΠΑΣ: Μπαμπανιώτης, Πάντος (89’Ντάσιος), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85’Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (89’Κεϊτά).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72’Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (85’Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57’Σουνάς), Αγκάνθο.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε live λεπτό προς λεπτό το PRESSARIS

 

To Top