Ατομικό πάλι ο Μούρτος, δύσκολα με Κόροιβο

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας η συμμετοχή του Σπύρου Μούρτου που έκανε και σήμερα ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο Σάββατο (7/3, 5μ.μ., NS2 & NS2HD/Λ.π.Λ., διαιτητές Πηλοΐδης, Μπήτης, Μπίκας) στο «Nick Galis Hall» τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στοχεύει στη 13η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Σπύρος Μούρτος (ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο) έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα Παρασκευή (6/3). Είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στη 12άδα της αναμέτρησης με τον Κόροιβο, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα παραμένει αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Της σημερινής προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

* Εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο θα διατίθενται αύριο Σάββατο στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3μ.μ.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι αύριο ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το β’ γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ”.

To Top