ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατόπημα Μπαλτάκου με το παραμύθι των τεσσάρων “μεγάλων” ομάδων

Κατά τη διάρκεια της δήλωσης του με την οποία προτείνει το νέο αρχιδιαιτητή στο πρόσωπο του Στέφεν Μπένετ, ο Τάκης Μπαλτάκος… ξέχασε ότι είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ και υπέπεσε σε ατόπημα χρησιμοποιώντας το… αφήγμα-παραμύθι περί των των τεσσάρων “μεγάλων” ομάδων.

“Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ασυμφωνία των 4 «μεγάλων» ομάδων, σε εφαρμογή του άρθρου 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ αιτούμαι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την συμφωνία της ώστε Πρόεδρος της ΚΕΔ για τις δυο επόμενες αγωνιστικές περιόδους να οριστεί ο Άγγλος κ. Στέφεν Μπένετ” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωση που καταγράφει μια αρρωστημένη νοοτροπία, η οποία τιμωρήθηκε από τον Άρη τα τελευταία χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και δείχνει αν μη τι άλλο, ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, σε ότι αφορά την ένοχη ΕΠΟ. Εκτός κι αν ο Μπαλτάκος ήταν τόσο απορροφημένος από την προσπάθεια αθώωσης της υπόθεσης συνιδιοκτησίας που παρέλειψε να πληροφορηθεί ότι ο Άρης βγαίνει συνεχόμενα στην Ευρώπη και τα δυο τελευταία χρόνια τερμάτισε ως 3ος στο πρωτάθλημα.

Δεν μπαίνουμε καν στη συζήτηση για την παρουσίαση των στοιχείων για τα εισιτήρια των ομάδων και την πληρότητα των γηπέδων, γιατί και εκεί θα ήταν κραυγαλέα υπόλογος.

To Top