Αυγενάκης σε διεθνείς: “Κάντε μας περήφανους”

Λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών το ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών γνώρισε το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού πήγε στο ΟΑΚΑ συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα μέλη της εθνικής ομάδας λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση, στην οποία πήρε μέρος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως και τα αδέρφια του Θανάσης και Κώστας, αλλά και οι Πρίντεζης, Σλούκας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνομίλησε για λίγη ώρα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα διεξαχθεί στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Με την επίσκεψή μου εδώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα, της εμπιστοσύνης προς εσάς. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να έχετε πόδια και χέρια… ελεύθερα και το μυαλό σας να είναι προσηλωμένο μόνο στον μεγάλο στόχο“, τόνισε απευθυνόμενος στα μέλη της εθνικής ομάδας ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Περιμένουμε πολλά από εσάς, γιατί έχετε προσφέρει πολλά και είναι βέβαιο ότι έχετε κι άλλα πολλά να προσφέρετε. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που αγαπάει κάθε ελληνική οικογένεια. Είναι μια μακρά πορεία αυτή που έχετε μπροστά σας μέχρι το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλους για να έρθει η επιτυχία και να κάνετε ξανά περήφανη την χώρα μας“.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πόλη Ναντζίνγκ, όπου θα έχει αντιπάλους το Μαυροβούνιο, την Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία.

To Top