ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αυλαία” για τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (21:00 PRESSARIS LIVE)

Να κλείσει με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις του τη φετινή χρονιά θα κυνηγήσει ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ (21:00 PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Play offs της Super League.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Τόλης Τερζής πήρε μαζί του τον Φαμπιάνο, του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Λουίς Πάλμα λόγω ίωσης, μαζί φυσικά με τους τραυματίες Μπράμπετς και Μανού Γκαρθία, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν γι’ αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ο Αργεντινός κόουτς πήρε όλους τους διαθέσιμους στην αποστολή για τον αγώνα στο Βικελίδης (πλην των γνωστών απόντων Αραούχο και Σιντιμπέ με τον τελευταίο να μην είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα παρότι προπονείται κανονικά).

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι

Σε αντικατάσταση βοηθού προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για τον σημερινό αγώνα της 9ης ημέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (8/5, 21:00).

Συγκεκριμένα, τη θέση του αρχικώς ορισθέντα Πολυχρόνη Κωσταρά από το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας θα αντικαταστήσει ο Χασάν Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης.

Από εκεί και ύστερα οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της αναμέτρησης παρέμειναν ως είχαν, δηλαδή διαιτητής ο Βασίλης Φωτιάς, βοηθός ο Ανδρέας Μεϊντάνας, τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος, VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος.

To Top