Ανάλυση: Αυλαία με τον Άρη στον… πόντο απο την κορυφή – Η παρουσία στα μισά του… δρόμου

Με την χθεσινή τους νίκη επί του Ορφέα οι “κίτρινοι” έκλεισαν θετικά τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Με λίγα λόγια, το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος τα είχε… όλα! Αλλαγές προπονητών, αποτελέσματα που κανείς δεν θέλει να θυμάται και φυσικά παραμονή στην κορυφή για αρκετό διάστημα.

Το PRESSARIS κάνει μία μικρή αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του πρώτου γύρου…

Πρεμιέρα με το δεξί

a6

Παρουσία 13.000 και πλέον φίλων του Άρη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους “κίτρινους” να επικρατούν άνετα της Καστοριάς στο “Κλ. Βικελίδης” με 3-1 και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην χρονιά-Γολγοθάς του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η ήττα-ντροπή στο Καυτανζόγλειο (3η αγων.)

a1

Μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του Άρη προστέθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου με την ήττα που γνώρισαν οι “κίτρινοι” από τον Καμπανιακό με 3-0 στο “Καυτανζόγλειο”.Ήταν ουσιαστικά το παιχνίδι που σηματοδότησε την αρχή του τέλους της παρουσίας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Άρη.

Το “χαστούκι” από την Δόξα (5η αγων.)

a2

Ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα δέχτηκε το γόητρο του Άρη στις 2 Νοεμβρίου με την Δόξα Δράμας να φεύγει νικήτρια από το “Κλ. Βικελίδης” και να βυθίζει τους “κίτρινους” στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντεπίθεση (6η αγων)

a3

Με τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι του ο Άρης επικρατεί στην Ελευθερούπολη του Άρη Ακροποτάμου με 0-2 και ξεκινάει την αντεπίθεση του προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κορυφή για πρώτη φορά (8η αγων.)

a4

Στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Άρης πέρα από τη νίκη του με 0-2 επί του Βυζαντίου πανηγυρίζει στο τέλος και την αναρρίχηση του για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον Κάμπος στον πάγκο και οι συνεχόμενες απώλειες του Πανσερραϊκού επιτρέπουν σε Άρη και Καβάλα να “συγκατοικήσουν” στην πρώτη θέση.

“Γκρέμισμα” από την πρώτη θέση (13 αγων.)

aris8

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Άρης έχει την πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του. Πέρα από τους δύο βαθμούς οι “κίτρινοι” απώλεσαν και την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με Πανσερραϊκό και Καβάλα να παίρνουν κεφάλι.

Αυλαία στον… πόντο (15η αγων.)

a5

Με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο αντί του Πάουλο Κάμπος ο Άρης επικρατεί του Ορφέα Ελευθερούπολης (3-1) στο “Κλ. Βικελίδης” και εκμεταλλεύεται την βαθμολογική απώλεια του Πανσερραϊκού, πλησιάζοντας στον πόντο την κορυφή. Δεδομένου ότι έχει τα σημαντικότερα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο στην έδρα του φιλοδοξεί σύντομα να βρεθεί στην κορυφή και να μείνει εκεί μέχρι τέλους.

 

 

 

To Top