ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυλαία με το Λαύριο για το 2016 και στόχο την έβδομη σερί νίκη! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης κλείνει το 2016 στο Αλεξάνδρειο, υποδεχόμενος το Λαύριο σήμερα (17:00) μία στροφή πριν το τέλος του α’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League και θέλει να διευρύνει στις επτά νίκες το σερί του.

Οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο την χρονιά, αλλά και τον Δεκέμβριο, στον οποίο μετρούν μόνο νίκες, οι οποίες συνδυάστηκαν και με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Άρης με τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (Δόξα Λευκάδας, Κολοσσός, Κύμη, Απόλλων Πατρών) σκαρφάλωσε γρήγορα στην 4η θέση και πλέον προσπαθεί να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα, παρότι η ΑΕΚ έχει διαφορά δύο νικών προς το παρόν.

Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι από αυτά που ο Άρης πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, είναι με αντίπαλο που είναι κατώτερος και ποιοτικά και ποσοτικά, αλλά μόνο αψήφιστα δεν μπορεί να πάρει τον αγώνα.

Το Λαύριο διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά αν τους υποτιμήσεις, είναι μια ομάδα που δεν κάνει σχετικά πολλά λάθη και έχει τρεις περιφερειακούς που χρειάζονται προσοχή, τον Στίβεν Γκρέι, τον Ντεμάριους Μπολντς και τον Κέβιν Πάντερ.

Οι κίτρινοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ντέβιν Μαρμπλ που αποτελεί παρελθόν, καθώς αποφάσισε να φύγει από την ομάδα καταγγέλοντας το συμβόλαιο, ενώ θα απουσιάσει και ο Έρικ Μπάκνερ. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Είναι παιχνίδι που ο Άρης εφόσον δείξει την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλό του, έχει την ευκαιρία να το κερδίσει άνετα και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια αρκετά θετική χρονιά.

To Top