ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυλαία στην κανονική περίοδο ή και στη σεζόν για τον Άρη που με νίκη στο Περιστέρι ελπίζει για πλέι οφ (PRESSARIS LIVE, 20.00)

Η τελευταία (22η) αγωνιστική διεξάγεται σήμερα στην Basket League με τον Άρη των αρκετών απουσιών να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι (20.00).

Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν και την παράλληλη επικράτηση του Κολοσσού στην έδρα του Ιωνικού για να βρίσκονται σίγουρα στα πλέι οφ, ενώ ακόμα και με ήττα ενδέχεται να βρεθούν ξανά εντός οκτάδας.

“Οι συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος, σίγουρα, δεν ευνοούν την ομάδα να έχει έναν καλό ρυθμό. Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο οι παίκτες να μπορέσουν να βρουν το κίνητρο, που απαιτείται, αλλά παρόλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι από κει και πέρα να δούμε τα δεδομένα: Αν η ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι οφς ή αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας για μας τη φετινή σεζόν. Επειδή είναι η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, θέλουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε” ανέφερε σχετικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Άρης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς οι ΝτεΚόζι και Κουζέλογλου δε βρίσκονται πλέον στην ομάδα, ενώ οι Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης παραμένουν τραυματίες.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι που είναι βαθμολογικά αδιάφορο έχοντας εξασφαλίσει την 6η θέση, και Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν υπολογίζουν στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, αφού ο διεθνής φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και δε θα αγωνιστεί.

Διαιτητές είναι οι Πιτσίλκας-Λιότσιος-Χριστινάκης, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί ζωντανά από το ERTFlix και το ERTSPORTS 2.

To Top