Αυλαία στην 21η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να μείνει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει άλλο έναν τελικό για την παραμονή στην κατηγορία κόντρα στον Ατρόμητο, στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες.Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν με τον Αρη να είναι ήδη στο +4 με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει τους Ινσούα και Κουλιμπαλί που τραυματίστηκαν στα Γιάννενα. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μακέντα, Κάτσε και Δώνης που ήταν τιμωρημένοι. Στον Αστέρα μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Αρη το κλίμα δεν είναι καλό αφού οι συνεχόμενες ήττες έχουν αφήσει την ομάδα αρκετά χαμηλά και πλέον κινδυνεύει για τα καλά. Ενόψει ΟΑΚΑ ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ιγκλέσιας και Πασαλίδη, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Μουνάφο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο με τους Ηπειρώτες να θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και γνωρίζουν καλά πως αν πάρουν το τρίποντο και από τους Περιστεριώτες τότε θα ανασάνουν για τα καλά. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς είναι εκτός ο Σεργκελασβίλι, όπως και οι Σκόνδρας, Κριζμάν, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Παμλίδης και Ξύδας. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θέλει να κλειδώσει την τέταρτη θέση και ταξίδεψε στα Γιάννενα χωρίς τον τιμωρημένο Μάντσον, ενώ εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες Μούγιακιτς, Ουγκράι.

To Top