Αυλαία στο 2011 με φθηνό εισιτήριο

Στο… πνεύμα των ημερών, για άλλη μια φορά, η ΠΑΕ Άρης έθεσε σε κυκλοφορία σε προσιτές τιμές τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του 2011 και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να αποχαιρετήσει τη δύσκολη χρονιά με μια δυναμική παρουσία στις κερκίδες, η οποία θα συνδυαστεί με μια νίκη.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια: 

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Δράμας την Τετάρτη στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το ARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2, αλλά και την θύρα 9, κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ.

Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό ως τις 21:00, ενώ την ημέρα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια. Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html)».

To Top