Αυξάνει την προσφορά για Άντονι στα 100.000.000 ευρώ η Γιουνάιτεντ

Ο Άντονι παραμένει προτεραιότητα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γι’ αυτό κι η ομάδα αναμένεται να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγιαξ, που ανέρχονται στα 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει τον Βραζιλιάνο δικό της.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Η σεζόν κάθε άλλο παρά ιδανικά έχει ξεκινήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν στραφεί στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Άντονι, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Έρικ τεν Χαχ. Αν και η αρχική προσφορά του αγγλικού συλλόγου ανερχόταν στα 60 εκατ. ευρώ, οι διοικούντες είναι έτοιμοι να την αυξήσουν.

Σύμφωνα με τους Times, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να ικανοποιήσει τελικά τις οικονομικές απαιτήσεις του “Αίαντα” και να φτάσει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, που ζητάει, προκειμένου να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

To Top