ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει με Λαύριο ο Καββαδάς

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Βασίλης Καββαδάς, με τις ενοχλήσεις στη γάμπα ήταν περισσότερο ψυχολογικό, παρά θέμα πόνου. Κι αυτό οφείλεται σε έναν παρόμοιο τραυματισμό (θλάση στο ίδιο σημείο), το οποίο τον ταλαιπώρησε, πριν από μερικά χρόνια, όταν έπαιζε στην ΑΕΚ (τη σεζόν 2018-19) και ήταν ο λόγος για να μείνει μήνες εκτός δράσης.

Ο 31χρονος σέντερ, που έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι του Άρης από τις 15 Ιανουαρίου, (εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό), έχει αρχίσει να συμμετέχει σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των “κίτρινων”.

Η συζήτηση δεν αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά τον δεύτερο διαδοχικό αγώνα του Άρη, μακριά από το “Nick Galis Hall” κόντρα στο Λαύριο (18/03, 16:00), για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Καββαδάς θα ανεβάσει ρυθμούς από βδομάδα, όμως δεν πρόκειται να προπονηθεί στο 100%, αν δεν αισθανθεί ο ίδιος απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει και νέα καθυστέρηση στην επάνοδό του στα γήπεδα.

To Top