Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία και οι πρώτες εικόνες από τον Λάσκαρη (photos)

Το PRESSARIS σας παρουσιάζει τα πρώτα στοιχεία που μπορεί να συλλέξει κάποιος από τον ίντερνετ και τις πρώτες φωτογραφίες για τον Νίκο Λάσκαρη.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ίδιος σπούδασε στο 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, με τόπο διαμονής τη Ζυρίχη και τόπο καταγωγής τη Βόννη.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε αρχικά με τον τραπεζικό τομέα, μιας και εργάστηκε σε αρκετές τράπεζες και επενδυτικούς οίκους του εξωτερικού όπως η CitiBank στο Λονδίνο, η EVMC Group και η MetLife, αλλά και εταιρίες real estate.

Στη συνέχεια δηλώνει Executive Chairman στις εταιρίες: 

1. EuroAsia Mining & Trading, (Μαλαισία, Ινδονησία)

2. LIEU Holdings (Ζυρίχη).

H εταιρεία EuroAsia Mining & Trading δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων όπως χρυσός, και σε χώρες όπως η Ρωσία, η Μαλαισία, Ινδονησία, ενώ η LIEU αναφέρεται ως εταιρία που δραστηριοποιείται στις οικονομικές υπηρεσίες.

Παλαιότερες ασχολίες του στις εταιρίες:

  1. OSIG Global Trade AG,
  2. EVMC Group,
  3. Olicο

Στο κομμάτι εκπαίδευση δηλώνει: The Coaching Academy (προπονητική ακαδημία), ενώ δηλώνει ότι μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά. 

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Λάσκαρης έχει στα αγαπημένα του, όσον αφορά στα σπορ, την Εθνική ομάδα μπάσκετ και τους Μιλγουόκι Μπακς, προφανώς από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δείτε φωτογραφίες του Λάσκαρη στο ίντερνετ:

full (1) full (2) full (3) full (4) full (5) full (6) full (7) full (8) full (9) full

laskaris -5 laskaris laskaris1 laskaris3 laskaris4

To Top