ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτά περιμένει ο Γιαννάκης: Αντίδραση και (τριπλό) κίνητρο στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Καλύτερα να έκαναν τέσσερις ώρες προπόνησης το Σάββατο, παρά χθες οι παίκτες του Άρη και να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα. Σε κάθε περίπτωση ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει να δει αντίδραση. Τόσο απλά.

Οι κίτρινοι έχουν στρέψει εξ ολοκλήρου πλέον την προσοχή τους στον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα, στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο για τον αυριανό αγώνα είναι πολλαπλό.

Καταρχήν η νίκη στο ξεκίνημα μιας διοργάνωσης και μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι είναι εξ ορισμού κίνητρο και στόχος.

Από εκεί και πέρα, οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιάσουν πρώτα στους εαυτούς τους, μετά στους προπονητές τους και εν τέλει στους φιλάθλους του Άρη ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό στην Αμαλιάδα.

Επίσης, έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο ιδιαίτερα ποιοτικό. Η Ζιέλονα Γκόρα είναι πρωταθλήτρια Πολωνίας, έχοντας συμμετάσχει στο πρόσφατο παρελθόν στην Ευρωλίγκα και γενικώς είναι ομάδα που προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα μέσα από μια συνεχώς αναπτυσσόμενη λίγκα.

Ο Άρης πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να βγάλει στο παρκέ του Παλέ τον χαρακτήρα και την ταυτότητα της ομάδας που πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

To Top