ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτά τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Άρη λήγουν στο τέλος του μήνα…

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του προηγούμενου καλοκαιριού από Θοδωρή Καρυπίδη και Νίκο Αναστόπουλο, είχε ως στόχο και τις επόμενες σεζόν, γι αυτό και τα περισσότερα συμβόλαια που υπογράφτηκαν με παίκτες, είχαν χρονική διάρκεια μεγαλύτερη του ενός έτους.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόσο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όσο και σε αυτή του Ιανουαρίου, ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση… 19 ποδοσφαιριστών.

Από αυτούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποχώρησαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ (άγνωστο εάν έχει υπάρξει λύση συμβολαίου), Αντρέου Γκουεράο και Ματζίντ Μπουγκέρα. Από το φετινό ρόστερ του Άρη, μόλις τέσσερα συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία όπου τύποις ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος 2016/17.

Για την ακρίβεια, το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι αποκτούν από εκείνη τη μέρα κι έπειτα οι Κενάν Μπαργκάν, Λάζαρος Χαριτωνίδης, Γκάϊους Μακουτά και Βασίλης Ρόβας. Με τον τελευταίο, ωστόσο, να έχει υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο ενός έτους, με την προοπτική να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο, εφόσον το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Αντίθετα, οι τρεις πρώτοι έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό, δίχως να δεσμεύονται με την ομάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως αν το θελήσουν παίκτες και διοίκηση δεν μπορούν να παραμείνουν, υπογράφοντας νέα συμβόλαια.

To Top