ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτές είναι οι ομάδες των Rising Stars του φετινού All Star Game (photos)

Η διοργανώτρια αρχή του ΝΒΑ ανακοίνωσε τις 12άδες του αγώνα των Rising Stars ανάμεσα σε αστέρια των ΗΠΑ και σε αστέρια από τον υπόλοιπο κόσμο, με τα αστέρια του… αύριο να διαδέχονται το ένα το άλλο!

Πέρα από το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Team Lebron vs Team Curry, ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο φετινό All Star Game. Πρόκειται για την αναμέτρηση των Rising Stars της Λίγκας, το οποίο θα έχει έντονη λάμψη. Κι αυτό γιατί σε αυτό θα συμμετάσχουν παίκτες όπως ο Μπεν Σίμονς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Λόνζο Μπολ, ο Κάιλ Κούζμα, ο Λάουρι Μάρκανεν, αλλά και ο Τζόελ Εμπίιντ, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο… κυρίως πιάτο του φετινού All Star Game και μάλιστα ως βασικός!

Στην ομάδα των «αυριανών» αστέρων των ΗΠΑ βρίσκονται οι: Ντόνοβαν Μίτσελ, Λόνζο Μπολ, Κρις Νταν, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κούζμα, Ντένις Σμιθ τζούνιορ και Τζον Κολινς.

Στην ομάδα των «αυριανών» αστέρων από τον υπόλοιπο κόσμο βρίσκονται οι: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντίλον Μπρουκς, Τζοέλ Εμπίιντ, Μπάντι Χιλντ, Λάουρι Μάρκανεν, Τζαμάρ Μάρεϊ, Φρανκ Ντιλικίνα, Ντομάντας Σαμπόνις, Ντάριο Σάριτς και Μπεν Σίμονς.

Η ομάδα των Rising Stars USA:

Η ομάδα των Rising Stars World:

To Top