ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτές είναι οι πιθανές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη…

Με αλλαγές θα παρατάξει τον Άρη στο αυριανό ματς, με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Δημήτρης Σπανός. Ο 48χρονος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», προτίθεται στο να διαφοροποιήσει τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, συγκριτικά με το προηγούμενο ματς στην Καλαμαριά, με τις οριστικές του αποφάσεις να τις παίρνει σήμερα, στη δεύτερη και τελευταία προπόνηση.

Κι αυτό, γιατί θέλει να παρουσιάσει μία ομάδα πιο «φρέσκια», από τη στιγμή που ακολουθεί κι άλλο ματς, με τον Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή στην Άρτα.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Τη θέση του στην εστία θα διατηρήσει ο Γιώργος Καντιμοίρης, καθώς ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα χρειαστεί περίπου δύο με τρεις εβδομάδες για να αποθεραπευτεί μετά από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που είχε υποβληθεί. Ο Χρήστος Μπούρμπος θα αντικαταστήσει τον Μανώλη Τζανακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό προβάδισμα έχει ο Πέτρος Κανακούδης, αντί του Γιώργου Βαλεριάνου.

Καμία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Δεληζήσης θα διατηρήσουν τις θέσεις τους. Ο Χουσεΐν Μουμίν πιθανότατα να ξεκουραστεί με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς να παίρνει τη θέση του, έχοντας τον Λευτέρη Ιντζόγλου στο πλευρό του.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα παραμείνει σε ρόλο «δεκαριού», με τον Μάρκο Ντούνη να αντικαθιστά κατά πάσα πιθανότητα τον Πασχάλη Κάσσο. Ο Γιάννης Πασάς θα παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα, μόνο που δεν θα αγωνιστεί στην κορυφή, αλλά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, καθώς επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, ο αρχισκόρερ του φετινού Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Εκτός ενδεκάδας, θα μείνει ο Κενάν Μπαργκάν, που θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια του αγώνα, εφόσον το απαιτήσουν οι ανάγκες.

To Top