ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αυτή είναι η αλήθεια για τα χρέη και την αδειοδότηση! Ομάδα με παίκτες που θα πεθαίνουν στο γήπεδο”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην ραδιοφωνική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των χρεών και της αδειοδότησης, ενώ έστειλε το μήνυμα για την ομάδα της νέας περιόδου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Yellow Radio:

  • ““Ήμουν στην Επιτροπή. Ενώ είπαν ότι θα πάρουμε και για Σουπερλίγκα, πήραμε μόνο για Football League. Αν δύο θέματα 40.000 ευρώ ήταν η αιτία να μην πάρουμε άδεια για Σουπερλίγκα, που θέλαμε να εξηγήσουμε γιατί καθυστέρησε… Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι παιχνίδια παίζονται, δεν ξέρω… Δεν μπορώ να πάρω θέση.

Είχαμε 2,5 εκατ. αγωνιστικό μπάτζετ. Προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες. Δεν έχουν οι μισές ομάδες της Σουπερλίγκας 2,5 εκατ. ευρώ μπάτζετ.

  • Περιμέναμε του Αντρέου την υπόθεση, πληρώσαμε άμεσα και ένα θέμα με την εφορία που πληρώσαμε 24.000 ευρώ. Δεν έχουμε οφειλές στην εφορία. Και δεν μας έδωσαν άδεια για Σουπερλίγκα; Δεν ξέρω τι παίζεται και ποιοι μας πολεμούν.
  • Μας χτυπούν από παντού. Δεν είναι αδυναμία ότι δεν βγαίνω να μιλήσω. Η προπαγάνδα που γίνεται προς το πρόσωπό του και τον Άρη δεν λέγεται! Σε αυτό το μπάτζετ όταν μένουν 100-200 χιλιάδες και εξοφλούνται σταδιακά, με τον κόσμο πικραμένο, με πρωτάθλημα υποβαθμισμένο και λένε ότι στον Άρη είναι απλήρωτοι; Και ομάδες της Σουπερλίγκας έχουν να πληρώσουν από τον Φεβρουάριο. Τα παπαγαλάκια της Θεσσαλονίκης στο τέλος έχουν να πουν κάτι για τον Καρυπίδη και ξεχνούν όποια προσπάθεια έχω κάνει. Το ότι απαλλάχθηκε η ΠΑΕ από 30 εκατ. ευρώ χρέη δεν το θυμάται κανείς… Θα γίνουν και λάθη. Είμαι ο πρώτος που είπα ότι έγιναν λάθη και βγήκα μπροστά και είπα ότι θα πληρώσω… Λένε ότι δεν θέλω να ανέβει ο Άρης και τα λεφτά είναι τρίτων…”.

– “Ο υπουργός είπε ότι θα τηρηθεί ο κανονισμός. Θεωρούσαμε ότι έχουμε δίκιο, οι δικαστές θεώρησαν ότι πρέπει να πέσει ο Ηρακλής και να μείνει ο Λεβαδειακός. Δεν θέλω να κρίνω τις αποφάσεις των δικαστών. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν πιασμένοι για να μείνει ο Λεβαδειακός. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις».

  • “Έχουμε ρίξει το μπάτζετ, πήραμε τον Παύλο Μυροφορίδη, αλλάξαμε το πλάνο μας. Ο κόσμος θα αναγκαστεί να έρθει στο γήπεδο με αυτά που θα βλέπει. Μειώνουμε το μπάτζετ, αλλά θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μάθει από αυτό που έχουμε πάθει. Φέτος θα προστατευτεί η ομάδα, για να ανέβει στην Σουπερλίγκα. Έχουμε τρελαθεί. Όσο μας πολεμάνε, τόσο με πεισμώνουν. Ο Άρης θα ανέβει φέτος και θα δείτε τη μπάλα θα παίζει μέσα στο γήπεδο”.
To Top