Αυτή είναι η δικηγόρος που αρνήθηκε να βγάλει τα δελτία στον Άρη! (photos)

Η υπάλληλος-δικηγόρος της ΕΠΟ που αρνήθηκε να βγάλει τα δελτία στον Άρη είναι η Εβίνα Γιακουμάτου. Κόρη του γνωστού πολιτικού Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Όπως σημειώνει το dikisports πάντως πρέπει να δουλεύει για την… δόξα: “800 ευρώ καθαρά μηνιαίως λαμβάνει η Εβίνα Γιακουμάτου για τη συμμετοχή της στην ΕΙΜ/ΕΠΟ(συνεδριάζει κάθε Τετάρτη). Μόνο που είναι απλήρωτη από τότε που εισήλθε στην επιτροπή”.

Ο Γιακουμάτος έχει κι άλλη κόρη, την Ζωή, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας. Όσο για την δικηγόρο , μέχρι το τελευταίο της κατόρθωμα, είχε μονοπωλήσει ουκ ολίγες φορές τις κοσμικές στήλες των αθηναϊκών περιοδικών, έντυπων ή ηλεκτρονικών, με τη δημοσίευση φωτογραφιών από την Μύκονο και το Κολωνάκι!

Οι φήμες στα κοσμικά στέκια της πρωτεύουσας αναφέρουν μάλιστα ότι συναθροίζεται για επαγγελματικούς λόγους με γνωστούς δικηγόρους, όπως π.χ. τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση!

Προφανώς από τη μια απλήρωτη, από την άλλη με τόσο φόρτο… εργασίας δεν είχε “καθαρό μυαλό” για να αποδώσει δικαιοσύνη. Δύσκολοι καιροί για υπαλλήλους στην ΕΠΟ!

To Top