ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτή είναι η ευκαιρία της ΕΠΟ να διορθώσει τον λάθος χειρισμό της στο θέμα του Άρη!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε χθες στην Βουλή ότι προχωρά άμεσα σε υπογραφή «Μνημονίου ανάταξης και επανεκκίνησης» με FIFA και UEFA.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση του ελληνικού κλιμακίου με τις δύο ομοσπονδίες θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της UEFA, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ελλάδα.

Μία καλή ευκαιρία για την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου να δώσει μία οριστική λύση στο θέμα που δημιούργησε η ίδια η Ομοσπονδία στον Άρη, με τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Να μπει το θέμα των “κιτρινόμαυρων” στην “ατζέντα” της συνάντησης για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που έχει προκύψει!

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, προκειμένου να στρώσει το έδαφος για τη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το πλάνο του σε FIFA και UEFA, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός κλιμακίου μένει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

To Top