ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτή είναι η ολοκαίνουρια πεντάδα του Αυτοκράτορα!

Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Βίκτορ Σανικίτζε ο Άρης πρόσθεσε και το τελευταίο κομμάτι της βασικής του πεντάδας την προσεχή χρονιά, μια πεντάδα που άλλαξε σε ποσοστό 100%!

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

ΓΟΥΪΛ ΚΑΜΙΝΓΚΣ (24, 1,88μ.)

Οι κίτρινοι ήθελαν έναν πλέι μέικερ που να μπορεί να ανταποκριθεί στο γρήγορο τέμπο και να είναι και καλός αμυντικός. Ο Γουίλ Κάμινγκς ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή, τον τσέκαραν και αυτόν στο Ορλάντο φέτος μέσω του Σάββα Καμπερίδη και ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση αυτού του καλοκαιριού. Μετά την επικοινωνία που είχε ο παίκτης με τον Δημήτρη Πρίφτη, όπου και του αναλύθηκαν τα πάντα, η συμφωνία ήταν οριστική.

Τι έκανε πέρσι: Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς (D-League): 49 αγώνες, 20,5π., 3,6ρ., 4,8ασ., 1,9κλ., 3π. 38,4%

ΜΑΪΚΛ ΤΖΕΝΚΙΝΣ (30, 1,93μ.)

Ο Μάικλ Τζένκινς είναι στην… λίστα γάμου του Δημήτρη Πρίφτη εδώ και χρόνια. Τον παρακολουθεί τον παίκτη σχεδόν σε όλη την ευρωπαϊκή του καριέρα και μόλις διαπίστωσε ότι μπορεί να τον αποκτήσει, δεν έχασε την ευκαιρία. Ο Τζένκινς δεν ήθελε να παραμείνει στην Τουρκία λόγω των συμβάντων του καλοκαιριού, έριξε τις απαιτήσεις του και ο Άρης τον έκανε δικό του.

Τι έκανε πέρσι: Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία): 31 αγώνες, 13,6π., 4ρ., 2,1ασ., 1,3κλ., 3π. 39,4%

ΝΤΕΒΙΝ ΜΑΡΜΠΛ (24, 1,98μ.)

Προτάθηκε στους κίτρινους τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου και αμέσως η περίπτωσή του βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του Δημήτρη Πρίφτη και των συνεργατών του. Τον Μαρμπλ τον είδαν αγωνιζόμενο και πέρσι και φέτος στο Ορλάντο οι Πρίφτης – Καμπερίδης και από την στιγμή που ήταν προσιτός οικονομικά έγιναν όλα όσα έπρεπε για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αφήνοντας το ΝΒΑ μετά από θητεία δύο ετών.

Τι έκανε πέρσι: Ορλάντο Μάτζικ (NBA): 28 αγώνες, 2,1π., 1,4ρ. – Έριε Μπέιχοκς (D-League): 14 αγώνες, 14,1π., 5,2ρ., 2,2ασ., 1,6κλ.

ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΙΚΙΤΖΕ (30, 2,03μ.)

Ο Γεωργιανός κέρδισε την μάχη από τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς για την θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ, γιατί κάνει πιο πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, κι ας είναι θεωρητικά χειρότερος σουτέρ από τους δύο προαναφερθέντες. Προτάθηκε στις αρχές Αυγούστου και μετά από πολλή σκέψη οι κίτρινοι κατέληξαν σε αυτόν. Τέλη του προηγούμενου μήνα επιτεύχθηκε συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και ο πολύ ποιοτικός φόργουορντ προστέθηκε στο ρόστερ.

Τι έκανε πέρσι: TED Άνκαρα (Τουρκία): 28 αγώνες, 12,2π., 7,9ρ., 2,8ασ., 0,9κλ., 0,9κοψ. σε 30’ μ.ο.

ΕΡΙΚ ΜΠΑΚΝΕΡ (26, 2,08μ.)

Ήταν η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του σέντερ και αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο, απόδειξη του πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Άρη. Μπορεί πέρσι να έκανε την χειρότερη χρονιά του από άποψη αριθμών, στο τουρκικό πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρείται – και είναι – από τους πιο αθλητικούες ψηλούς και καλούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που αποφάσισε να παίξει ένα μήνα στην Κίνα, η απόκτησή του έγινε πιο εύκολη για τον Άρη, που επέμεινε ως το τέλος για τον κάνει δικό του και τα κατάφερε.

Τι έκανε πέρσι: Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία): 28 αγώνες, 10π., 6,3ρ., 64,3% στα 2π., 0,8κοψ. σε 23,4’ μ.ο.

To Top