«Αυτή είναι η ρήτρα αγοράς που θα μπει για τον Κράστεβ»

Οι Βούλγαροι ασχολούνται με τα χρήματα τα οποία θα χρειαστεί να καταβάλει όποια ομάδα αποκτήσει τον διεθνή Βούλγαρο μέσο που ενδιαφέρει τους κιτρινόμαυρους.
Ο Άρης έχει μία από τις σοβαρότερες υποψηφιότητες για να κάνει δικό του τον 21χρονο διεθνή μέσο Φίλιπ Κράστεβ που αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας, με τα μέσα της χώρας του να μιλάνε με… αριθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κράστεβ ανήκει στη Λόμελ του City Football Group και αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί με την ομάδα του Βελγίου.

Το tribune.bg αναφέρει ότι σε ένα deal δανεισμού με οψιόν αγοράς (ιδιαίτερα πιθανό) πρόκειται να μπει μία ρήτρα ύψους 1.000.000-1.500.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Νέο διετές συμβόλαιο με τη βελγική Λόμελ, η οποία βρίσκεται υπό την ομπρέλα της City Football Group, ιδιοκτησία της οποίας είναι επίσης η Μάντσεστερ Σίτι, θα υπογράψει ο διεθνής Βούλγαρος Φίλιπ Κράστεφ. Αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο μερών θα σημαίνει ότι ο Κράστεβ θα είναι έχει συμβόλαιο με την City Football Group μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Κράστεβ έχει κρούσεις από τις γαλλικές Τουλούζ, Μονπελιέ και Ρεν, τη βελγική Σταντάρ Λιέγης, την πορτογαλική Μπράγκα, την ιταλική Τορίνο, τον Άρη, καθώς και τις ολλανδικές Χέρενφεν και Τβέντε. Σε κάθε περίπτωση, ο Κράστεφ δεν θα μείνει στη Λομέλ την επόμενη σεζόν, καθώς θα πάρει ξανά μεταγραφή σε άλλη ομάδα και στο συμβόλαιο δανεισμού του θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά του, η οποία θα κυμαίνεται στο 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Σε αυτή τη φάση το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κράστεβ είναι από την πλευρά του Άρη, αλλά και της Μπράγκα».

To Top