Αυτή η ΑΕΚ θα καταγγείλει τον Άρη; Προσφυγή ο Γκερέιρο, ακολουθεί… κύμα!

Η ομάδα που θέλει να καταγγείλει τον Άρη και δεν μπορεί να πιαστεί από πουθενά, η ομάδα που σήμερα υποβιβάστηκε και από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στην Σουπερλίγκα, η ομάδα που χρωστάει 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44, αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να… δεχτεί κύμα προσφυγών! Ας ασχοληθεί καλύτερα με τα του οίκου της παρά με τον Άρη!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “aek365.com” “η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα στην αβεβαιότητα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την τελευταία τους προπόνηση χωρίς κανείς από τη διοίκηση να έχει παρουσιαστεί για να τους πει κάτι (προφανέστατα επειδή δεν έχει κάτι να τους πει) και όπως είναι λογικό, σε πρώτη φάση οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούν να εξασφαλιστούν.

Σε συζήτηση που έγινε σήμερα στα αποδυτήρια για το μέλλον, αλλά και τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες, ο Ρότζερ Γκερέιρο αποκάλυψε ότι έδωσε την εντολή στον δικηγόρο του για να καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ, με το ποσό που του οφείλεται να είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ!

Όλα δείχνουν ότι τον δρόμο του Βραζιλιάνου μέσου θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς μπορεί να συμφωνούν με την προτροπή του Τραϊανού Δέλλα ότι δεν πρέπει να πάρουν βιαστικές αποφάσεις, πριν ξεκαθαρίσει το μέλλον της ομάδας, ωστόσο επιθυμούν σε πρώτη φάση τουλάχιστον να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν τα δεδουλευμένα τους…”.

To Top