Αυτή η… κούπα είναι του Άρη!

Οι «μικροί» του Άρη είναι έτοιμοι για μια μεγάλη επιτυχία, ικανή να τιμήσει για μια ακόμη φορά τα χρώματα του συλλόγου. Η ομάδα Κ17 μετρά αντίστροφα για τον τελικό της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο γήπεδο της Τρίπολης και μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 2.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Η… νουβέλ βαγκ του Άρη έχει δώσει σήμερα ραντεβού τίτλου, σε έναν τελικό ο οποίος αποτελεί την ευκαιρία για να δείξει ο κάθε παίκτης τα προσόντα του, αλλά κυρίως για να δικαιώσει την ομαδική δουλειά ολόκληρης της σεζόν και τις προσδοκίες του κόσμου του Άρη.

Ένα 24ωρο μετά τον εξουθενωτικό ημιτελικό με τον Πανιώνιο, που κρίθηκε στα πέναλτι, οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν χθες ελαφρά και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες, αφού έβρεχε ασταμάτητα και η θερμοκρασία ήταν αρκετά χαμηλή.

Μετά το πρώτο μισό της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Θέος δούλεψε πάνω στην τακτική και έδωσε μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Τάσος Θέος προσπάθησε να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες. «Είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήστε να αποβάλλεται το άγχος και παίξτε ελεύθερα, όπως μπορείτε. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο και ήρθε η ώρα…» ήταν τα λόγια του Τάσου Θέου στους παίκτες του.

Απών από τον τελικό θα είναι ο Νίκος Ζήση, που αποβλήθηκε στην παράταση του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο οι υπόλοιποι 19 παίκτες της αποστολής είναι ετοιμοπόλεμοι και θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να γυρίσουν από την Τρίπολη με το κύπελλο του πρωταθλητή…

To Top