ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτή θα είναι η βάση προετοιμασίας του Άρη στη Βουλγαρία

Εκτός από το Ισραήλ οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν προετοιμασία και στη Βουλγαρία με πιθανότερη τοποθεσία το Μπάνσκο.

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να γνωστοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Αρη, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα ταξίδι στη Βουλγαρία, μέσα στον Ιούλιο.
Στο πλαίσιο αυτό του ταξιδιού, ο Αρης θα παίξει και το φιλικό με τη Μπότεφ στη Φιλιππούπολη, ενώ μένει να διευκρινιστούν ακόμα δύο πράγματα.
Αρχικά ποια θα είναι η βάση του στη Βουλγαρία, με το Μπάνσκο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.
Το δεύτερο, είναι εάν θα δώσει και δεύτερο φιλικό στο διάστημα, που θα βρεθεί στη γειτονική χώρα ή αν θα περιμένει για αυτά που θα γίνουν στο “Βικελίδης” πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, συν το ενδεχόμενο και για ένα τρίτο σύντομο ταξίδι σε Αυστρία ή Ολλανδία για φιλικό.
Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν στην επόμενη συνάντηση Παλίκουτσα-Τερζή, που θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη, με τον προπονητή του Άρη να καταθέτει πλάνο φιλικών αγώνων, ενώ αναμένονται και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, με απόκτηση τριών παικτών, ενός φορ, ενός αμυντικού και ενός εξτρέμ, με τους οποίους έχει προσυμφωνήσει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

To Top