ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτή θα είναι η 12αδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Ο Kyrie Irving δήλωσε έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Team USA φαίνεται πως έχει έτοιμη την δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Ρίο.

Οι απώλειες είναι πολλές. Οι σημαντικές απώλειες αρκετές. Ακόμη κι έτσι, η Team USA θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πανίσχυρη, καθώς η δωδεκάδα της έχει εξαιρετικές μονάδες και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Ο Kyrie Irving ήταν ο τελευταίος που δήλωσε έτοιμος να κάνει το ταξίδι στη Βραζιλία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Mike Krzyzewski γνωρίζει πλέον τους εκλεκτούς που θα πάρει μαζί του για να διεκδικήσει την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο. Το τρίτο συνεχόμενο.

Την τελική δωδεκάδα θα απαρτίζουν εκτός απροόπτου οι: Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Jimmy Butler (Chicago Bulls), Klay Thompson (Golden State Warriors), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Harrison Barnes (Golden State Warriors), DeMarcous Cousins (Sacramento Kings), Draymond Green (Golden State Warriors), DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers).

Αναμένονται πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις.

To Top