Αυταπάρνηση και συσπείρωση ενόψει του ματς στην Πυλαία κόντρα στα προβλήματα!

Η παρουσία των τραυματιών στο χθεσινό φιλικό με τα Πεύκα τόνωσε την ψυχολογία και το ηθικό όλης της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί έχουν “χτυπήσει” τον Άρη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά τουλάχιστον στο σαββατιάτικο ντέρμπι μοναδική απουσία φαντάζει αυτή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο Κώστας Χαρίσης με διάστρεμμα β’ βαθμού και οστικό οίδημα κατάφερε να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για τον ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα του Σαββάτου. Ο Μιχάλης Πελεκάνος έπαιξε τραυματίας (χτύπημα στα πλευρά) κόντρα στη Καβάλα, δύσκολα θα μπορούσε να χάσει αυτό το παιχνίδι, ενώ και ο Ζήσης Σαρικόπουλος αν και δεν είναι 100% έτοιμος, θα είναι σε θέση να μπει και να παίξει.

Είναι γεγονός ότι και οι τρεις παίκτες λειτουργούν με αυταπάρνηση, κατανοώντας πλήρως την κατάσταση και το τι θα σήμαινε η απουσία τους. Δεν είναι απολύτως έτοιμοι, αλλά είναι στην διάθεση της ομάδας και αυτό είναι που βοηθάει ψυχολογικά και τους υπόλοιπους, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάζει ο Πάσαλιτς.

Και οι τρεις (Χαρίσης, Πελεκάνος, Σαρικόπουλος) θα ανεβάσουν σταδιακά ρυθμούς στις δύο προπονήσεις που απομένουν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ώστε να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Ο Άρης θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να το πάρει παρά τις αντίξοες συνθήκες…

 

To Top